Proclaimer

De Stichting Arbeidsmarkt- en Scholingsfonds Defensie doet zijn best om alle informatie actueel te houden en streeft ernaar om alle informatie op deze site goed en foutloos aan te bieden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd is, dan stellen wij het op prijs als u ons dat laat weten door contact op te nemen via info@scholingsfondsdefensie.nl.

Privacy

De Stichting Arbeidsmarkt- en Scholingsfonds Defensie gebruikt slechts persoonsgegevens die je zelf hebt achtergelaten en alleen voor het doel waarvoor je je gegevens hebt verstrekt. De gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk voor het doel waarvoor zij zijn achtergelaten. Bij het gebruik van deze website is de Algemene Verordening Gegevensbescherming van toepassing.

Externe links

Op een aantal plaatsen maken we verwijzingen naar externe websites. De Stichting Arbeidsmarkt- en Scholingsfonds Defensie is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites en ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van een bezoek aan deze internetsites.